Google Ads Trainingen

Met onze Google Ads training leer jij hoe je Google Ads efficiënt(er) kunt inzetten!

Wat zijn de voordelen van een Google Ads Training?

Google-ads

Google Ads Training

Wil jij of jouw team het maximale uit Google Ads halen?

Een goede Google Ads cursus zorgt ervoor dat jij zelf Google Ads kunt inzetten voor jouw bedrijf. Google ontwikkelt Google Ads in razendsnel tempo. Wij begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om de ontwikkelingen die voor jouw account belangrijk zijn, in de gaten te houden. 

Google Ads cursus bij Adcrease

In onze  Google Ads training nemen we je mee in het landschap van Google Ads, gaan we diep in op de mogelijkheden en nog belangrijker, hoe je het zelf optimaal inzet!

In deze training leer je hoe je de juiste conclusies verbindt aan de resultaten, hoe je die resultaten kunt verbeteren en welke stappen je kunt nemen om jouw account volledig te optimaliseren.

Wij helpen je met zowel de basis als het gevorderde binnen Google Ads.

Je leert over de targeting mogelijkheden, het combineren van Google Ads en Google Analytics data voor de juiste inzichten, het toepassen van retargeting en meer!

Op basis van wensen en behoeften maken we een training op maat. We horen graag welke uitdagingen je hebt en geven advies om die uitdagingen te overwinnen!

Stap 1

Eerste contact & intake

Tijdens een eerste contactmoment brengen we de huidige kennis van Google Ads in kaart en bespreken we welke onderwerpen hierbij aansluiten. Heb je speciale wensen? Laat ons je uitdaging weten!

Stap 2

Planning & offerte

Samen bespreken we een planning en gaan we door de offerte heen. Nog een laatste aanpassing? Geen enkel probleem.

Stap 3

Voorbereiding van de training

We gaan aan de slag met de inhoud van de training. We nemen hierin het kennisniveau, wensen en overige uitkomsten uit de intake in mee.

Stap 4

We geven de training

Het is zover! We gaan de op maat gemaakte training aan jullie geven. Dit kan digitaal, op kantoor of op een andere locatie naar wens.

Veelgestelde vragen

Onze trainingen zijn geschikt voor beginners tot guru’s. We maken onze trainingen op maat. Op deze manier garanderen we dat de training aansluit bij het kennisniveau van de cursist.

Het is mogelijk om de training op locatie en in groepsverband te doen.

Dit is afhankelijk van het type training. Tijdens een beginnerstraining gaan we in op wat Google Ads is, hoe jij Google Ads kan toepassen en is het mogelijk om samen de eerste stappen binnen Google Ads te nemen.

Een gevorderde training kan ingaan op specifieke onderwerpen zoals het optimaliseren van biedstrategieën, het opzetten van a/b testen of een campagne structuur opzetten op basis van bedrijfsdoelstellingen (denk aan marge, winst of life time value).

Onze trainingen hebben geen vaste prijs. Wil je een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op​

Wil je graag de resultaten van je website verbeteren met Google Ads? 

Stuur hieronder een bericht, dan nemen we zo snel mogelijk contact op!