Feedmanagement

Automatiseer je online aanbod door middel van productfeeds.

De Voordelen van Feed Management

Hoe wij Feedmanagement aanpakken

Wij helpen met het opzetten en doorlopend optimaliseren van productfeeds. Dat geeft jou een voorsprong op concurrenten.

Productfeeds zorgen voor de juiste informatie in Google Shopping en duizenden andere websites. Door productfeeds zo volledig mogelijk te maken en op een slimme wijze in te richten, kunnen we bezoekers van relevante producten voorzien.

We helpen met het optimaal inzetten van het assortiment van jouw webshop door middel van productfeeds. Laat je online marketing groeien! Zorgen jouw productfeeds al voor maximale resultaten?

Stap 1

Audit Strategie & Productfeeds

Welke marketingkanalen passen bij je doelstellingen? Hoe kunnen we via die kanalen zo slim mogelijk het assortiment doorgeven?
Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vraag of het volledige assortiment het assortiment relevant is voor elk kanaal. 


Samen kiezen we de juiste kanalen en bepalen of we de benodigde data hebben om volledige productfeeds te kunnen maken. Daarnaast kiezen we de juiste feed management tool om de feeds te kunnen maken.

Stap 2

Opzet Productfeeds

Heb je na bovenstaande alles wat we nodig hebben? Dan bouwen de productfeeds en zorgen ervoor dat de producten op de juiste kanalen beschikbaar worden gesteld met de juiste informatie.

Stap 3

Optimalisaties Productfeed

Door de productfeeds doorlopend te optimaliseren en uit te breiden, blijven we concurrentie een stap voor. Marketingplatforms als Google werken hard om de mogelijkheden binnen productfeeds uit te breiden. Doordat wij op de hoogte zijn van de ontwikkelingen, kunnen we jou verder helpen!

Veelgestelde vragen

Een productfeed is de basis van veel advertentienetwerken, prijsvergelijkers en marketplaces.

De kwaliteit van de productfeed is voor deze partijen steeds belangrijker. Door de productfeeds van zoveel mogelijk dynamische productinformatie te voorzien onderscheid je je van je concurrenten.

Denk bij productinformatie aan producttitels, product-id’s, merken en prijzen. Veel website CMS systemen zoals woocommerce en lightspeed maken het makkelijk om deze productinformatie te exporteren.

Met Feed management software zoals Channable kunnen we deze productinformatie bewerken en delen met je partners.

Er zijn gratis software mogelijkheden. Wil je net iets meer mogelijkheden om je productinformatie te bewerken kan je al vanaf €29,- terecht bij Channable. Bij complexe structuren en grote partijen kan ook gedacht worden aan Productsup.

Het exporteren van de productinformatie kan een technisch verhaal worden. Bij custom websites is hier vaak de hulp van een developer nodig.

Wanneer er eenmaal een export van de productinformatie is bewerken we de productinformatie middels regels, als-dan statements en regex. Dit is afhankelijk van de gekozen software.

Wil je ons een keer laten meekijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact met ons op​

Wil je graag de resultaten van je website verbeteren met Google Ads? 

Stuur hieronder een bericht, dan nemen we zo snel mogelijk contact op!