Tekstadvertenties binnen Google Ads

Voor Google Ads gericht op zowel B2B als B2C

De voordelen van tekstadvertenties in Google

Google-ads

Onze werkwijze

Wij helpen dankzij onze ruime ervaring met het opzetten en optimaliseren van onder andere campagnes met tekstadvertenties binnen Google Ads.

We helpen met het optimaal inzetten van tekstadvertenties binnen Google Ads. Denk daarbij aan een onderscheid tussen ‘branded’ en ‘non-branded’ verkeer, een logische campagnestructuur met een bijpassende biedstrategie én rapportage op de behaalde resultaten.

We schrijven pakkende advertenties en passen automatisering toe waar nodig. Zowel grote als kleine adverteerders kunnen enorme resultaten behalen met zoekcampagnes binnen Google Ads.

Stap 1

Bepalen Account-, en Campagnestructuur

In deze fase bepalen we hoe we de verschillende campagnes binnen het account indelen op basis van budgetten, doelstellingen, volumes en eventuele andere elementen als targeting.

Stap 2

Bepalen Advertentiecontent

We schrijven advertenties die unieke Call-to-actions en USP’s bevatten, terwijl we het maximum aantal tekens zo goed mogelijk benutten. We willen ‘zoekers’ zowel informeren als aanzetten tot actie.

Stap 3

Opzet Campagnes

We zetten het Google Ads account klaar en zorgen dat het zo optimaal en volledig mogelijk ingericht is. Hierbij maken we gebruik van alle recente best practices en de beste tools op de markt.

Stap 4

Optimalisatie Van Campagnes

De meeste campagnes hebben periodiek een menselijk oog nodig om de beste resultaten te behalen. Enkele voorbeelden zijn:

  • Bodaanpassingen
  • Controleren van de kwaliteit van zoektermen
  • Het toevoegen van nieuwe elementen
  • Het onderbreken/aanpassen van minder goede elementen
  • Het testen en toepassen de van nieuwste ontwikkelingen binnen Google
Stap 5

Rapportage

Aan de hand van de doelstellingen bepalen we op welke statistieken we het beste kunnen rapporteren. We kunnen ondersteunen bij het meetbaar maken van deze statistieken. Deze ontvang je periodiek inclusief toelichting en actieplan. Zo ben je altijd op de hoogte van voortgang in het account!

Veelgestelde vragen

Tekstadvertenties zijn advertenties op de zoekresultatenpagina van Google en optioneel ook op zoekpartners van Google. Ze zijn te herkennen aan de dikgedrukte tekst ‘Ad’ of ‘advertentie’ voor de advertentie.

Je kan bij tekstadvertenties zelf bepalen op welke zoekwoorden je gevonden wenst te worden. Onze specialisten denken hier graag over mee.

Bij tekstadvertenties betaal je voor elke klik naar een zelf te bepalen landingspagina van je website. De kosten van een klik zijn zelf te bepalen of laat je bepalen door de automatische biedstrategie van Google.

Onze SEA specialisten hebben de afgelopen jaren de vele ontwikkelingen en mogelijkheden bijgehouden en getest. Door deze kennis en ervaring in te zetten zorgen we voor een strategie, uitvoering en optimalisaties om de doelstellingen van jouw business te behalen.

Neem contact met ons op​

Wil je graag de resultaten van je website verbeteren met Google Ads? 

Stuur hieronder een bericht, dan nemen we zo snel mogelijk contact op!