Online Adverteren
met Google Ads

Google Ads helpt je om online doelen te realiseren. Snelle resultaten en direct verkeer naar jouw website. We vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden.

De voordelen van Adverteren in Google

Tekstadvertenties

Adverteren voor je product of dienst met tekstadvertenties wanneer gebruikers op zoek zijn naar jouw product of dienst in Google.

Google Shopping

Verkoop je producten? Google Shopping laat middels afbeeldingen, teksten en prijzen je producten terugkomen in de zoekresultaten van Google.

Display Advertising

Op zoek naar een groot bereik? Zet (dynamische) banners in op het grootste website netwerk voor advertenties.

Onze werkwijze

Wil jij ook je online resultaat verbeteren? Wij zijn 100% gefocust op SEA en beheersen de fijne kneepjes van het vak. Wij kennen de ins en outs van betaald adverteren als geen ander!

We weten dat je tijd kostbaar is, daarom werken we zo efficiënt mogelijk. We hanteren een gestructureerde werkwijze voor elke samenwerking.

Door de juiste vragen te stellen kunnen we een op maat gemaakt voorstel presenteren en realiseren.

Door onze periodieke rapportages ben je altijd op de hoogte van de resultaten. Op basis hiervan stellen we een vervolgplan op.

Waarom met ons samenwerken?

 • Gespecialiseerd in Google Ads
 • Up-to-date kennis
 • 5 jaar ervaring
 • Resultaatgericht
 • Direct opzegbaar
 • Duidelijke, inhoudelijke rapportages
Stap 1

Eerste contact & intake

Hier gaan we direct de diepte in en ontdekken we samen of Google Ads bij het bedrijf past en/of de huidige strategie de juiste is.

Stap 2

Audit & plan van aanpak

We analyseren het account volgens onze 100% unieke methode en bepalen op basis daarvan wat de beste vervolgstappen zijn.

Stap 3

Kansen bespreken

Samen gaan we door de audit heen en stellen eventuele vervolgvragen, hoe kies je bijvoorbeeld de juiste biedstrategie? Ook bespreken we de prioriteiten. Zo zorgen we ervoor dat we op één lijn zitten.

Stap 4

Aan de slag!

Is alles duidelijk? Dan gaan we aan de slag! Heb je al een account? Dan voeren we de eerste optimalisaties uit. Bij een bestaand account starten we met een passende set-up.

Stap 5

Doorlopend optimaliseren

De meeste campagnes hebben periodiek een menselijk oog nodig om de beste resultaten te behalen. Enkele voorbeelden zijn:

 • Bodaanpassingen
 • Controleren van de kwaliteit van zoektermen
 • Het toevoegen van nieuwe elementen
 • Het onderbreken/aanpassen van minder goede elementen
 • Het testen en toepassen de van nieuwste ontwikkelingen binnen Google

Veelgestelde vragen

SEA staat voor Search Engine Advertising. Ofwel het adverteren binnen zoekmachines. Er zijn verschillende zoekmachines waarop je kan adverteren. De 2 meest gebruikte zijn Google Ads en Microsoft Ads. Google heeft zijn advertentiemogelijkheden in de afgelopen jaren uitgebreid, zoals  banners (display), video (Youtube), apps (Google Play).

Afhankelijk van het type advertentie en advertentienetwerk worden je advertenties vertoond op het zoeknetwerk van Google. Hier zijn tekstadvertenties en shopping advertenties te zien. Binnen het display netwerk is het mogelijk om (dynamische) banners te laten zien. Op Youtube is het mogelijk om video’s te laten zien aan je doelgroep. Heb je een applicatie? Dan kan je deze promoten binnen Google Play.

In de basis betaal je aan Google kosten per klik. Deze kosten zijn afhankelijk van het advertentienetwerk, concurrentie en je branche. Zo zijn de kosten per klik voor een advocaat in veel gevallen hoger als de kosten per klik voor een webshop voor koffiemokken.

Door de vele advertentiemogelijkheden, campagne-instellingen en optimalisatiemogelijkheden is Google Ads een specialisme geworden. Door Google Ads uit te besteden maak je gebruik van de kennis en ervaring van onze specialisten. Wij zorgen dat the best practices, zowel oud als nieuw, worden toegepast in jouw Google Ads campagnes. Door ons continue voor een breed scala aan klanten in te zetten blijven we ons ontwikkelen.

Neem contact met ons op​

Wil je graag de resultaten van je website verbeteren met Google Ads?

Stuur hieronder een bericht, dan nemen we zo snel mogelijk contact op!